Winkelmand

Betalen

Betalen gaat over een beveiligde SSL verbinding via onze providers Buckaroo en PayPal.
Jouw betaalgegevens worden veilig opgeslagen bij onze betaalproviders met een vergunning van De Nederlandsche Bank, Handigs kan gegevens zoals jouw rekeningnummer inzien, dit gebruiken wij alleen voor het matchen van jouw betaling aan de juiste bestelling of om een terugbetaling te doen.

Wil je meer weten over jouw gegevens bij Handigs? Bekijk dan ons privacybeleid,

 

Gratis betaalmethodes:

 • iDEAL
  Directe betaling via de omgeving van jouw Nederlandse bank.
 • Bancontact / Mistercash
  Directe betaling via de omgeving van jouw Belgische bank.
 • Overboeking via IBAN
  Je ontvangt ons rekeningnummer na het plaatsen van je bestelling, maak binnen 3 werkdagen het totaalbedrag over en zet je bestelnummer in de omschrijving van de overboeking, wij versturen je bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.

 

Voor deze betaalmethodes betaal je transactiekosten:

 • Achteraf betalen via AfterPay(€1)
  Via AfterPay krijg je een mail met informatie, wanneer je je bestelling ontvangen hebt kun je binnen 14 dagen betalen via iDEAL.
 • PayPal (€0,75)
  Met een PayPal account kun je met het tegoed op jouw PayPal rekening betalen, hiermee kun je soms aanspraak maken op een extra verzekering van jouw aankoop.
 • Credit cards (€0,25)
  Betaal met een creditcard binnen Handigs.

Deze toeslag vragen wij omdat deze betaalmethodes voor ons duurder zijn om aan te bieden, maar we willen je wel graag de keuze geven.

De waardering van www.telefoonhoesjemetpasjeshouder.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 6 reviews.